Velkommen til Pirates Cup


Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til Sørlandets store basketballcup! Årets utgave er den 24. i rekka! Mange deltakere ga tilbakemelding om at Pirates Cup 2017 var den beste Pirates Cup de hadde vært med på. Nå er målet vårt å bli enda bedre!

Nytt i år er at vi retter vårt fokus på yngre lag, og tar sikte på å arrangere en knall turnering for barn og ungdom i alderen 8-19 år. Dette betyr at den tidligere "seniorhelgen" blir omstrukturert til en invitasjonsturnering med begrensede plasser, og foregår samtidig som ungdomshelgen.

Som alltid går Pirates Cup første helgen i juni, og arrangeres dermed
1. – 3. juni 2018

FRIST FOR PÅMELDING av lag med rabatt
er 02. mai. Deretter fulle priser med aller siste påmeldingsfrist 18. mai.

Cup med høy kvalitet!
Vi ønsker å levere en turnering med kvalitet i alle ledd, og gjøre både spillere og ledere så fornøyde at de allerede på vei hjem fra Kristiansand tenker at de ønsker å komme tilbake neste år! Alle kampresultater og tabeller blir fortløpende oppdatert på www.piratescup.no. Vi tilbyr også diverse "Pirates Cup-utstyr". Deltakerne i 2017 ga oss mange gode tilbakemeldinger under og etter turneringen, og vi jobber for å gjøre Pirates Cup 2018 til en ENDA bedre opplevelse!


Velkommen til basketball-Kristiansand!

Kommentarer