Årets overnatting vil foregå slik deltakende lag selv ønsker. Dersom tilreisende lag ønsker å overnatte på hotell, så har vår cup avtaler med noen av byens hoteller, som holder av rom til våre deltakere - disse kan bookes enkelt v.h.a. en kode, se under for aktuell kode på hvert hotell.

Vi har valgt hotell som er sentrale og har lett tilgang til bussforbindelser. Samtidig er Gimlehallen, Idda Arena og Aquarama i/i gangavstand fra sentrum. Under ser du en liste av hotell vi benytter oss av og deres adresse. Vi har også tilbud om skoleovernatting, eller så kan lagene også finne andre alternativer for overnatting dersom de ønsker det.

Våre  samarbeidsho tell

Thon Hotel Kristiansand - Kart
Priser:

Enkeltrom: 985,- per natt
Dobbeltrom: 1185,- per natt
Trippelrom: 1385,- per natt
4-mannsrom: 1585,- per natt
5-mannsrom: 1785,- per natt

Overnatting inkluderer frokost fredag, lørdag og søndag.

Man foretar bestillingen ved å ta direkte kontakt med hotellet på mail: kristiansand.resepsjonssjef@olavthon.no . O ppgi koden: " PiratesCup2022"

Comfort Hotel Kristiansand - Kart

Priser:

Enkeltrom: 950,- per natt
Dobbeltrom: 1150,- per natt
Trippelrom: 1350,- per natt
4-sengsrom: 1550,- per natt

Overnatting inkluderer frokost lørdag, søndag og mandag.

Man foretar bestillingen ved direkte kontakt med hotellet på mail: co.kristiansand@choice.no eller tlf: 380 79 400. Oppgi koden: " PIRATESCUP2022"

Skoleovernatting

Det vil være mulig å overnatte på skole under Pirates Cup 2022, men det er kun begrensede plasser her da veldig få skoler i nærheten ønsker å leie ut. Pris er 600kr pr. spiller som overnatter på skole. Frokost/måltider er ikke inkludert i denne prisen. Ta kontakt med oss dersom dere er interesserte.

N.B. Dette er en foreløpig liste og kan bli oppdatert.

_________________________________________________