Transport

Transport i Kristiansand

AKT er selskapet som drifter den offentlige transporten i Kristiansand. Det anbefales å laste ned deres billett-app som gir dere tilgang til 40% rabatterte billetter i forhold til direkte kjøp på bussen. Sjekk deres nettside: www.akt.no for mer informasjon angående priser og oppdatert ruteinformasjon.

Ved transport til og fra haller som vi benytter oss av kan dere se på vår infoside om våre haller ved å trykke på den følgende lenken: LINK.


Transport til/fra Kristiansand

Kristiansand er forbundet med resten av Norge (og Verden) via buss, tog, bil, fly og båt.

Buss
Kristiansand Rutebilstasjon er vår hovedstasjon og til denne kan man komme seg til og fra ved å benytte seg av diverse selskaper. F.eks Konkurrenten, Nettbuss eller Lavprisekspressen.

Tog
Kristiansand stasjon kan man ankomme ved å ta tog fra NSB.

Fly
Kjevik Lufthavn har direktefly til både innland og utland. Innenlands er det direktefly til destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansund. Utenlands har vi fly til/fra København, Amsterdam, London og Gdansk.

Transport til/fra flyplassen
- Det går dessverre ingen flybuss til/fra Kjevik. Det går dog an å ta offentlig transport i form av ordinær rutebuss. Denne kan man finne mer info om via www.akt.no, eventuelt taxi.

Båt
Kristiansand havn har ruter til/fra Hirtshals (Danmark) hver dag, fra både Color Line og Fjordline.

NB! Vi har en avtale med Color Line som muliggjør båtreisen Hirtshals-Kristiansand under følgende vilkår:
- 170 NOK t/r per person
- Eventuelle kjøretøy: gratis.
Ta kontakt med oss for bestilling av reise via denne avtalen: info@piratescup.no.

Kommentarer