Om Pirates Cup


Hver sommer arrangerer Kristiansand Basket (Pirates) en av Norges største basketball-turneringer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fin opplevelse i første del av juni. Du kan nå melde på lag med alle detaljer via vårt nye påmeldingssystem. Under turneringen vil alle kampresultater umiddelbart bli publisert på piratescup.no og tabellene blir automatisk oppdatert.


Kart over viktige punkter under Pirates Cup 2020 (ekstern lenke).

Etter påmeldingsfristens utløp vil hvert lags kontaktperson bli tilsendt praktisk informasjon om årets turnering.


Pirates Cup 2020 regnes som en avsluttende turnering, altså en turnering som inngår i 2019/2020-sesongen. Spillere på juniornivå kan dermed delta i en årsklasse basert på denne oversikten:

U12, født 2008 eller yngre (Mixed 12-gruppe - ingen inndeling i gutter/jenter)
U13, født 2007 eller yngre
U14, født 2006 eller yngre
U15, født 2005 eller yngre
U16, født 2004 eller yngre
U17, født 2003 eller yngre
U19, født 2001 eller yngre
I seniorklassen kan alle delta. Begrenset antall plasser - dersom kapasiteten tillater det vil vi åpne opp for flere påmeldinger.


OBS! OBS! Dersom enkelte aldersklasser har færre en 4 lag påmeldt, vil dette medføre til sammenslåing med en annen aldersklasse. Vi vil etterstrebe å holde en finale for aldersklassen uavhengig om det blir sammenslåing.

Med unntak av eventuell U17->U19 sammenslåing, vil vi ikke slå sammen 3 aldersklasser på 1 gang.

Vær vennlig og ha dette i tankene når dere melder opp lag. Takk!

Kampoppsettet skal være ferdig utarbeidet en uke før turneringsstart. Det blir da sendt beskjed til alle lags kontaktperson om at kampoppsettet er publisert på www.piratescup.no.

Husk at samtlige lag kan bli nødt til å spille kamper på fredag - vi starter i 17:00-tida på fredag. Ta hensyn til dette når dere bestiller reise, dersom dere ikke kjører privat.

Ved ankomst skal alle lag møte for innsjekking på angitt sted. Ansvarlig for laget møter ved innsjekkingsskranken, og får utdelt deltakerbevis og praktisk informasjon. Det vil være en representant fra Pirates tilstede i Gimlehallen dersom man har spørsmål.

Kommentarer