Om Pirates Cup


Hver sommer arrangerer Kristiansand Basket (Pirates) en av Norges største basketball-turneringer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fin opplevelse i første del av juni. Du kan nå melde på lag med alle detaljer via vårt nye påmeldingssystem. Under turneringen vil alle kampresultater umiddelbart bli publisert på piratescup.no og tabellene blir automatisk oppdatert.

Etter påmeldingsfristens utløp vil hvert lags kontaktperson bli tilsendt praktisk informasjon med hvilket hotell/skole laget skal bo på.
Lag som skal bo på hotell må selv kontakte hotellet for å oppgi navn på gjestene. De fleste vil bli innlosjert på 2- til 4-mannsrom, men det er også mulig å bestille enkeltrom.

Pirates Cup 2018 regnes som en avsluttende turnering, altså en turnering som inngår i 2017/2018 - sesongen. Spillere på juniornivå kan dermed delta i en årsklasse basert på denne oversikten:

U10, født 2008 eller yngre
U12, født 2006 eller yngre

U14, født 2004 eller yngre
U15, født 2003 eller yngre
U16, født 2002 eller yngre
U19, født 1999 eller yngre
I seniorklassen kan alle delta.

Kampoppsettet skal være ferdig utarbeidet en uke før turneringsstart. Det blir da sendt beskjed til alle lags kontaktperson om at kampoppsettet er publisert på www.piratescup.no.

Husk at samtlige lag kan bli nødt til å spille kamper på fredag kveld. Ta hensyn til dette når du bestiller reise, dersom du ikke kjører privat.

Ved ankomst skal alle lag møte for innsjekking på angitt sted. Ansvarlig for laget møter ved innsjekkingsskranken, og får utdelt deltakerbevis og praktisk informasjon. Det vil være en representant fra Pirates tilstede på skolene og hotellene dersom man har spørsmål, samt at kampoppsett, busstider og kontaktdetaljer vil være tilgjengelige på overnattingsstedene.Kommentarer